karperafdeling-Tilburg
We organiseren weer een thema-avond op 20 november aanstaande.
Sjef van den Hoven zal een lezing geven over diverse ingrediënten die in boilies gebruikt worden en de voor- en eventuele nadelen daarvan.
Sjef en zijn broer Henk schreven eind jaren 80 geschiedenis op St. Cassien met de vangsten van grote karpers daar en ook op andere grote wateren waren zij succesvol.
Zij kunnen worden gezien als de pioniers van het vissen op de grote wateren in Frankrijk. In die tijd moest je creatief zijn omdat vele zaken eenvoudigweg nog niet te koop waren zoals nu.
Dat bracht hem ertoe om zelf boilies te gaan maken en daardoor heeft hij een schat aan kennis hierover opgebouwd.
Een uitstekende kans voor de hedendaagse karpervisser om meer inzicht te krijgen in het gebruik van diverse types boilies.
Dit is dus geen lezing met veel man met karper foto`s, maar een uiteenzetting over de achtergronden van diverse ingrediënten die gebruikt worden in boilies.
Ook is er deze avond weer onze befaamde tombola met schitterende karpervisprijzen! Aanvang 20.00 in het clubgebouw aan de Centaurusweg,
komt U ook?
Entree gratis.